MENU AFTEN
À LA CARTE
SNACKS
BRØDKURV – SMØR 15,-
PUFFET FLÆSKESVÆR 75,-
2 SLAGS KROKETTER 55,-
SARDINER 79,-
ANSJOSER 79,-
DUELÅR 79,-
FRITEREDE FRØLÅR 79,-
SALTEDE BLANDEDE NØDDER 49,-
OLIVEN 49,-
KONSERVES BLÆKSPRUTTE, ANSJOSER,
SARDINER, MAYONNAISE 135,-
FRITERET TRØFFELTOAST 95,-
COPPA 85,-
FORRETTER
ANTONIUS CAVIAR OSCIETRA 30 g 455,-
Blinis - creme fraiche –
rødløg – purløg
ANTONIUS CAVIAR SIBERIAN 50 g 555,-
Blinis - creme fraiche –
rødløg – purløg
ØSTERS FINE DE CLAIRE
1 stk. 39,-
6 stk. 195,-
3 SLAGS ØSTERS 135,-
Tomat/Tabasco/ventrèche
Æble/lime
Friteret/tatarsauce
SVAMPETOAST 145,-
Snegle - brød
KAMMUSLINGER 145,-
Hollandaise - Tabasco - ost
VAFFEL 95,-
Comté - coppa
LØGSUPPE 125,-
Gratineret ostebrød
STEGT ZUCCHINI 125,-
Tofu - tomat - pinjekerner
FOIE GRAS TERRINE 165,-
Bagte blommer
OKSETATAR 115,-
Svampe - estragon
GRATINEREDE BOURGOGNESNEGLE 135,-
Persille – hvidløg – brød – tomat
HOVEDRETTER
BAGT TORSK 265,-
Linseragout - ventrèche - rødvinssauce
MOULES FRITES 195,-
Dampede blåmuslinger – pommes frites
BRAISERET LAMMESKANK 275,-
Pommes mousseline - græskar - lammesauce
RIBEYE 345,-
Bearnaise - pommes frites – grønt
RØRT OKSETATAR 195,-
Salat - pommes frites - bearnaise
OST
UDVALG AF OSTE
1 ost 49,-
3 oste 135,-
5 oste 195,-
hjemmelavet knækbrød - sødt
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 110,-
Sorbet
CREPES SUZETTE 115,-
PETIT FOURS 65,-
MENU FROKOST
SNACKS
BRØDKURV - SMØR 15,-
PUFFET FLÆSKESVÆR 75,-
2 SLAGS KROKETTER 55,-
SARDINER 79,-
ANSJOSER 79,-
DUELÅR 79,-
FRITEREDE FRØLÅR 79,-
SALTEDE BLANDEDE NØDDER 49,-
OLIVEN 49,-
KONSERVES BLÆKSPRUTTE, ANSJOSER,
SARDINER, MAYONNAISE 135,-
FRITERET TRØFFELTOAST 95,-
COPPA 85,-
FORRETTER
ANTONIUS CAVIAR OSCIETRA 30 g 455,-
Blinis - creme fraiche –
rødløg – purløg
ANTONIUS CAVIAR SIBERIAN 50 g 555,-
Blinis - creme fraiche –
rødløg – purløg
ØSTERS FINE DE CLAIRE
Pr. stk. 39,-
6 stk. 195,-
3 SLAGS ØSTERS 135,-
Tomat/Tabasco/ventrèche
Æble/lime
Friteret/tatarsauce
SVAMPETOAST 145,-
Snegle - brød
KAMMUSLINGER 145,-
Hollandaise - Tabasco - ost
VAFFEL 95,-
Comté coppa
FOIE GRAS TERRINE 165,-
Bagte blommer
GRATINEREDE BOURGOGNESNEGLE 135,-
Persille – hvidløg – brød – tomat
FROKOSTRETTER
CHÉVRE CHAUD 175,-
Gratineret gedeost – syltet valnød -
syltet rødløg - brombær - oliven
CROQUE MADAME 155,-
Landbrød - sennep - skinke -
gruyere - spejlæg - salat
MOULES FRITES 195,-
Dampede blåmuslinger – pommes frittes
BAGT TORSK 265,-
Linseragout - ventrèche - rødvinssauce
Løgsuppe 145,-
Gratineret ostebrød
RØRT OKSETATAR 195,-
Pommes frites - grøn salat - mayonnaise
RIBEYE 345,-
Bearnaise - pommes frites – grønt
OST
UDVALG AF OSTE
1 ost 49,-
3 oste 135,-
5 oste 195,-
hjemmelavet knækbrød - sødt
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 110,-
Sorbet
CREPES SUZETTE 115,-
PETITS FOUR 65,-
TEATERMENU
Ved bordbestilling mellem kl. 17.00 og 18.00 har du mulighed for
at bede om at få serveret vores retter, så det passer til en
"teatertur".
De bliver serveret lidt hurtigere, så I også har god tid til at nå i teateret.
Mandag — torsdag: 11.30 - 22.00
Fredag og lørdag: 11.30 - 23.00
Søndag: 11.30 - 17.00
Køkkenet holder lukket 15.30 - 17.00
Køkkenet lukker mandag - lørdag kl. 21.00 og søndag kl. 16.00