MENU AFTEN
MENU DU JOURS
Husk at spørge vores tjenere om dagens menu
À LA CARTE
SNACKS
BRØDKURV – SMØR 19,-
PUFFET FLÆSKESVÆR 69,-
KROKETTER pr. stk. 30,-
SARDINER 95,-
ANSJOSER 85,-
DUELÅR 79,-
SALTEDE BLANDEDE NØDDER 49,-
OLIVEN 49,-
FORRETTER
ANTONIUS CAVIAR SIBERIAN 30 g 395,-
Blinis - creme fraiche –
rødløg – purløg
ØSTERS FINE DE CLAIRE
1 stk. 39,-
6 stk. 195,-
3 SLAGS ØSTERS 139,-
Friteret - tatarsauce
Havtornmignonnette
Chili - ingefær - granatæble
CHÈVRE CHAUD 110,-
Salat – figner – valnød
FERSK RØGET LAKS 135,-
Blinis - cream cheese
RØRT KRABBE 155,-
Æble – brunet smør – hasselnød
OKSECARPACCIO 135,-
Comté creme- pinjekerner - radicchio
FOIE GRAS TERRINE 155,-
Svesker
GRATINEREDE BOURGOGNESNEGLE 135,-
Persille – hvidløg – brød – tomat
HOVEDRETTER
BAGT KULLER 245,-
Gulerod – broccolini - jus de basquaise
MOULES FRTTES 179,-
Pommes frites – mayonnaise
RIBEYE 295,-
Grønt - pommes frites - bearnaise
RØRT OKSETATAR 189,-
Salat - pommes frites - bearnaise
SAUCISSE D’EWALDS 225,-
Pommes puré – sauce bordelaise
DUROC GRIS 239,-
Tomatkompot – gnocchi – sauce blanqeutte
OST
UDVALG AF OSTE
1 ost 55,-
3 oste 145,-
5 oste 195,-
hjemmelavet knækbrød - sødt
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 95,-
Sorbet
ARLETTES HVID CHOKOLADECREME 95.-
Lakrids – mokkais
PETIT FOURS 65,-
MENU FROKOST
MENU DU JOURS 295,-
Husk at spørge vores tjenere om dagens menu
À LA CARTE
SNACKS
BRØDKURV - SMØR 19,-
PUFFET FLÆSKESVÆR 69,-
KROKETTER pr. stk. 30,-
SARDINER 95,-
ANSJOSER 85,-
DUELÅR 79,-
SALTEDE BLANDEDE NØDDER 49,-
OLIVEN 49,-
PORRESILD 125,-
Creme fraiche - porre - urter
FRITERET RØDSPÆTTE 135,-
Remoulade - citron - sprødt
FERSK RØGET LAKS 145,-
Flødestuvet spinat (på lyst brød)
HØNSESALAT 125,-
Sprødt kyllingeskind - æble
LØVEMAD 125,-
Tatar - æggeblomme - kapers
STEGT BLOMKÅL 125,- (V)
Friteret løg - syltet løg - urtecreme
DET FRANSKE
ANTONIUS CAVIAR SIBERIAN 30 g 395,-
Blinis - creme fraiche –
rødløg – purløg
ØSTERS FINE DE CLAIRE
Pr. stk. 39,-
6 stk. 195,-
3 SLAGS ØSTERS 139,-
Friteret – tatarsauce
Havtornmignonnette
Chili - ingefær - granatæble
RØRT KRABBE 155,-
Æble – brunet smør – hasselnød
OKSECARPACCIO 135,-
Comté creme - pinjekerner - radicchio
FOIE GRAS TERRINE 155,-
Svesker
GRATINEREDE BOURGOGNESNEGLE 135,-
Persille – hvidløg – brød – tomat
FROKOSTRETTER
CHÈVRE CHAUD 155,-
Salat – figner – valnød
CROQUE MADAME 155,-
Landbrød - sennep - skinke -
gruyere - spejlæg - salat
BAGT KULLER 245,-
Gulerod – broccolini - jus de basquaise
MOULES FRITES 179,-
Pommes frites – mayonnaise
RIBEYE 295,-
Grønt pommes frites - bearnaise
RØRT OKSETATAR 189,-
Pommes frites - grøn salat - mayonnaise
SAUCISSE D’EWALDS 225,-
Pommes puré – sauce bordelaise
OST
UDVALG AF OSTE
1 ost 55,-
3 oste 145,-
5 oste 195,-
hjemmelavet knækbrød - sødt
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 95,-
Sorbet
ARLETTES HVID CHOKOLADECREME 95.-
Lakrids – mokkais
PETITS FOUR 65,-
TEATERMENU
Ved bordbestilling mellem kl. 17.00 og 18.00 har du mulighed for
at bede om at få serveret vores retter, så det passer til en
"teatertur".
De bliver serveret lidt hurtigere, så I også har god tid til at nå i teateret.
Star Wine List afholdt den 2. september 2024 et arrangement, hvor vinderen af bedste "mindre vinkort" blev udpeget. Ewalds fik en fornem placering med en Silver Star sammen med fem andre restauranter. I den forbindelse udtalte en af jurymedlemmerne, Julie Dupouy-Young: "The depth of knowledge and passion it takes to create all of these lists – be they short or long – is evident, and greatly appreciated."
Krister Bengtsson, udgiver af Star Wine List udtalte bl.a.: "The range and knowledge of the Danish wine scene is second to none, all the way from the natural wine bars to bistros and the most prestigious fine dining. It was fun to see new names among the finalists and winners too - congratulations to all who made it."