MENU AFTEN
À LA CARTE
SNACKS
BRØDKURV – SMØR 19,-
PUFFET FLÆSKESVÆR 69,-
KROKETTER pr. stk. 35,-
SARDINER 95,-
ANSJOSER 85,-
DUELÅR 85,-
SALTEDE BLANDEDE NØDDER 49,-
OLIVEN 49,-
24 MDR. PARMASKINKE 115,-
FORRETTER
ANTONIUS CAVIAR SIBERIAN
30 g 425,-
Blinis - creme fraiche –
rødløg – purløg
ØSTERS GILLARDEAU
1 stk. 49,-
6 stk. 265,-
3 FRITEREDE ØSTERS 165,-
Tatarsauce
STEGT KAMMUSLING 165,-
Hummerbisque – fennikel
VOL AU VENT 145,-
Stuvede kalvebrisler
TERRIN AF SANDART 145,-
Glaskål – peberrod – urter
SVAMPETOAST 155,-
Blandede svampe
FOIE GRAS TERRINE 165,-
Svesker - Armagnac
GRATINEREDE BOURGOGNESNEGLE 145,-
Persille – hvidløg – brød – tomat
HOVEDRETTER
BAGT TORSK 255,-
Linser – ventreche - urter
MOULES FRITES 225,-
Pommes frites – mayonnaise
FARSERET VAGTEL 265,-
Svampe – stegt grønt – vildtsauce
RIBEYE 250g/325,- 350g/395,-
Grønt - pommes frites - bearnaise
RØRT OKSETATAR 225,-
Salat - pommes frites - bearnaise
OST
UDVALG AF OSTE
1 ost 55,-
3 oste 145,-
5 oste 195,-
hjemmelavet knækbrød - sødt
DESSERT
PISTACIE CRÈME BRÛLÉE 95,-
CRÊPES SUZETTE 105,-
Vaniljeis
GATEAU MARCEL 95,-
Brombærsorbet
PETIT FOURS 69-
MENU FROKOST
À LA CARTE
SNACKS
BRØDKURV – SMØR 19,-
PUFFET FLÆSKESVÆR 69,-
KROKETTER pr. stk. 35,-
SARDINER 95,-
ANSJOSER 85,-
DUELÅR 85,-
SALTEDE BLANDEDE NØDDER 49,-
OLIVEN 49,-
24 MDR. PARMASKINKE 115,-
SMØRREBRØD
EWALDS STJERNESKUD 225,-
Rødspætte – rejer – laks – rød dressing
TATARMAD 155,-
Kapers – dijonsennep – æggeblomme
BRASSERET BLOMKÅL 135,-
Urtecreme – ristede løg
HØNSESALAT 135,-
Bacon – karse - cornichoner
DET FRANSKE
ANTONIUS CAVIAR SIBERIAN
30 g 425,-
Blinis - creme fraiche –
rødløg – purløg
ØSTERS GILLARDEAU
1 stk. 49,-
6 stk. 265,-
3 FRITEREDE ØSTERS 165,-
Tatarsauce
STEGT KAMMUSLING 165,-
Hummerbisque – fennikel
VOL AU VENT 145,-
Stuvede kalvebrisler
SVAMPETOAST 155,-
Blandede svampe
FOIE GRAS TERRINE 165,-
Svesker - Armagnac
GRATINEREDE BOURGOGNESNEGLE 145,-
Persille – hvidløg – brød – tomat
FROKOSTRETTER
CHÈVRE CHAUD 165,-
Salat – bønner – valnød
CROQUE MADAME 165,-
Landbrød – sennep – skinke –
Gruyère – spejlæg – salat
BAGT TORSK 255,-
Linser – ventreche - urter
MOULES FRITES 225,-
Pommes frites – mayonnaise
RIBEYE 250g/325,-
Grønt - pommes frites - bearnaise
RØRT OKSETATAR 225,-
Salat - pommes frites - bearnaise
OST
UDVALG AF OSTE
1 ost 55,-
3 oste 145,-
5 oste 195,-
hjemmelavet knækbrød - sødt
DESSERT
PISTACIE CRÈME BRÛLÉE 95,-
CRÊPES SUZETTE 105,-
Vaniljeis
GATEAU MARCEL 95
Brombærsorbet
PETIT FOURS 69-
TEATERMENU
Ved bordbestilling mellem kl. 17.00 og 18.00 har du mulighed for
at bede om at få serveret vores retter, så det passer til en
"teatertur".
De bliver serveret lidt hurtigere, så I også har god tid til at nå i teateret.
Star Wine List afholdt den 2. september 2024 et arrangement, hvor vinderen af bedste "mindre vinkort" blev udpeget. Ewalds fik en fornem placering med en Silver Star sammen med fem andre restauranter. I den forbindelse udtalte en af jurymedlemmerne, Julie Dupouy-Young: "The depth of knowledge and passion it takes to create all of these lists – be they short or long – is evident, and greatly appreciated."
Krister Bengtsson, udgiver af Star Wine List udtalte bl.a.: "The range and knowledge of the Danish wine scene is second to none, all the way from the natural wine bars to bistros and the most prestigious fine dining. It was fun to see new names among the finalists and winners too - congratulations to all who made it."